Biedt jouw werknemers een goede werkplek

Zitten werknemers op stoelen die al 10 jaar oud zijn en zorgen voor klachten? Of staan de bureaus veel te laag, waardoor medewerkers nekklachten krijgen? Dan is het echt tijd om hier verandering in te brengen. Weet je niet goed hoe je het moet aanpakken? Kato projectinrichting helpt je graag bij het creëren van perfecte werkplekken. Ben je benieuwd waarom dit belangrijk is en hoe ze dit doen? Lees dan snel verder! 

De gezondheid van de medewerkers

Een punt wat zeker niet mag ontbreken tijdens de projectinrichting is de gezondheid van de medewerkers. Wanneer medewerkers met een verkeerde houding achter hun bureau zitten, is er een grote kans op rug en nekklachten. Wanneer je medewerkers hier last van hebben gaat de productiviteit achteruit en is er meer kans op verzuim. Dit mag natuurlijk niet gebeuren en daarom houden specialisten hier rekening mee wanneer je de projectinrichting uitbesteed. Wanneer je blij bent met je werknemers, moet je zuinig op ze zijn. Het is daarom erg belangrijk om daarin te investeren. 

Mooi én ergonomisch verantwoord! 

Wat Kato zo bijzonder maakt, is dat alle disciplines samenwerken onder één dak. De professionals hebben expertise op verschillende vlakken. Het team bestaat uit: projectadviseurs-en managers, ontwerpers en monteurs. Door al deze kennis te bundelen krijg je niet alleen ergonomisch verantwoorde werkplekken, maar ook nog eens in de stijl van nu! De professionals van Kato meten alles nauwkeurig op, zodat iedereen een plek heeft die aan zijn/ haar wensen voldoet. 

Hoe gaan de professionals van Kato te werk?

Allereerst verdiepen de designers zich in de identiteit van het bedrijf en daarna bepalen ze de stijl. Daarna wordt er in het eerste gesprek gelijk aandacht gegeven aan ergonomie en vitaliteit. Als dit besproken is wordt er in grote lijnen de ruimtes ingedeeld. Als laatste gaan de designers weer aan de slag om  een 2D en 3D ontwerp te maken. 

Kato helpt jou! 

Ben je na het lezen van deze blog overtuigd dat er nieuwe stoelen en bureaus moeten komen en wil je meer informatie over projectinrichting? Neem dan eens een kijkje op de website van Katoprojecten. Deze partij richt alle ruimtes als de beste in, waardoor je zeker weet dat je team een goede plek heeft om te werken! Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact op met de klantenservice.