Online deuren bestellen

Heb je een nieuwe woning gekocht of ben je aan het verbouwen en heb je deuren nodig? Denk er dan eens aan om ze online te bestellen. Online deuren bestellen biedt heel wat mogelijkheden en voordelen ten opzichte van fysieke winkels. Wij zetten voor jou een paar tips op een rijtje voor als je deuren online bestelt.

Ga op zoek naar koopjes

Het online bestellen van deuren biedt als voordeel dat je snel een overzicht krijgt van promoties en seizoenskortingen. Met een paar muisklikken heb je al gauw een paar online webwinkels doorlopen. Je kunt je bijvoorbeeld inschrijven voor online nieuwsbrieven of je kunt de website volgen via sociale media als Facebook. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwigheden en vind je vaak deuren voor een prikje.

 

Online heb je heel wat keuze

Als je in real naar een winkel zou gaan, ben je altijd beperkt tot wat ze in voorraad hebben. Misschien heb je ergens wel een mooie deur gezien, maar die hebben ze dan net niet binnen of ze hebben jouw gewenste afmetingen niet? Dat is echt wel pech hebben. Voor dit probleem kom je nooit te staan op internet. Meestal zie je een prachtig design en kun je ook nog kiezen tussen verschillende afmetingen. Of je kunt kiezen voor het type deurbeslag, de afwerking (naturel, verf, beits of vernis bijvoorbeeld). Je kunt uit een reeks verschillende bekende en onbekende merken kiezen, zelfs binnen één enkele webwinkel. Online heb je ook vaak de mogelijkheid om zelf het type deur samen te stellen. Wil je bijvoorbeeld een deur zonder venster of met één of meerdere vensters? Dit zijn zaken die je vaak in fysieke winkels niet kunt kiezen.

Het vervoer is jouw zorg niet

Als je deuren gaat kopen in een gewone winkel, dan moet je vaak zelf voor het vervoer zorgen. Je moet iemand aanspreken met een grote wagen of je moet een aanhangwagen huren. Daarbij loop je nog het risico van beschadiging tijdens het transport. Als je je deuren online koopt, worden ze thuis geleverd en ben je zeker dat ze ongeschonden bij jou thuis aankomen. Je hoeft je hierover totaal geen zorgen te maken. Zo kun jij je nog meer focussen op je project van je verbouwingen.

Doe inspiratie op op internet

Op internet zie je vaak nieuwigheden of ideeën waar je zelf nog niet was opgekomen. Dit is nu juist het voordeel van internet shoppen. Laat je inspireren, kijk naar interieurfoto’s waarin jouw geliefde deuren voorkomen. Zo heb je al een idee hoe ze er in werkelijkheid bij jou kunnen uitzien. Foto’s van woninginrichtingen zeggen vaak meer dan een technische beschrijving.

Real en online combineren

Vertrouw je het toch niet helemaal om zomaar online deuren te kopen? Dan kun je nog altijd ‘stiekem’ gaan spieken in een zaak voor deuren. Heb je daar je keuze gevonden? Kijk dan eerst op internet of je voor diezelfde deuren geen beter prijs vindt. Meestal lukt dit!