Hoe werkt een digitale deurspion?

Ken jij de periode nog toen je via een kokertje met glas kon kijken wie voor de deur stond? Voor korte personen was dit heel irritant omdat zij eerst een stoeltje moesten pakken voordat zij bij het kokertje konden komen.  Die periode is gelukkig nu voorgoed voorbij. In deze moderne tijd werken wij niet meer met kokertjes maar met digitale deurspionnen. Een deurspion is een kleine geavanceerde camera die op je deur of naast je deur geplaatst kon. Op een grootscherm kun jij vanuit elke ruimten in je huis kijken wie voor de deur staat.

Heb jij misschien een oude vader/ moeder of grootouder in huis wonen dan is de digitale deurspion de ideale oplossing. Tegenwoordig hoor je heel vaak dat oudere mensen de deur voor vreemden open doen en dan aangevallen en beroofd worden. Bespaar je geliefde familielid dit en schaf een digitale deurspion aan. Stel dat je oma tijdens jou afwezigheid alleen thuis is dan kun je haar heel aangeven dat zij de deur niet voor vreemden moet open doen. Indien iemand aanbelt dan kan zij op een scherm kijken wie voor de deur staat. Zij kan zelf een conversatie met de persoon starten en vragen wie de persoon is en waarvoor hij aanbelt. Verder kun jij ook tijdens jou afwezigheid elke activiteit voor jou deur bekijken via jou smartphone. Behalve dat je de beelden kunt bekijken kun jij ook communiceren met de persoon. De afstand speelt in deze geen rol.

Een digitale deurspion is handig voor oudere personen en voor personen die zich niet goed kunnen voortbewegen. Het apparaat is heel makkelijk te installeren. In de meeste gevallen kun je het zelf doen maar indien je deze wenst te laten plaatsen dan kun je altijd kunt opnemen met een slotenmaker. Deze kan je heel goed informeren welke type deurspion je kunt aanschaffen en ook kan hij deze voor jou plaatsen.

Een zeer bekende digitale deurspion is   van het merk Yale digitale deurspionnen.

Van dit merk kun je drie verschillende modellen op de markt vinden namelijk Yale digitale deurspion standaard type DDV500, Yale digitale deurspion met opnamefunctie type DDV4500 en de Yale digitale deurspion met automatische opnamefunctie type DDV5800.

Yale digitale deurspion standaard type DDV500

Dit model is zeer energiebesparend en schakelt na 10 seconde uit. Dit model is heel makkelijk te installeren en hoeft niet door een professional geinstalleerd te worden.

Yale digitale deurspion met opnamefunctie type DDV4500

Dit model is eenvoudig te installeren en heeft heel veel functionaliteiten.

Yale digitale deurspion met automatische opnamefunctie type DDV5800

Dit model is ook heel makkelijk te installeren en neemt automatisch alle bewegingen bij je deur op.

Ben je al helemaal klaar om een digitale deurspion aan te schaffen en heb je totaal geen idee waar je moet zijn? Geen nood, er zijn voldoende inzetbare slotenmakersbedriiven in Denhaag. Neem vandaag nog een kijkje op de website en laat je goed informeren. Ook kun je informatie vinden op de website over slotenmakers in Den Haag.