Maak gebruik van keerwanden

Er worden veel producten gemaakt van beton en daar zijn keerwanden ook een voorbeeld van. Keerwanden kennen diverse toepassingen en als ze van beton gemaakt zijn gaan ze ook nog eens lang mee. Keerwanden vallen onder de categorie sierbeton werken.

Keerwanden in diverse soorten en materialen

Keerwanden hebben een L-vorm of een hoekvorm. Ze zijn te koop in verschillende maten. Je kunt kiezen voor een standaardmaat maar als je daar niet mee uit de voeten kunt is het vaak ook mogelijk een product op maat te laten maken. Informeer bij Sierbeton Online wat hiervoor de mogelijkheden zijn. De keerwanden zijn in hoge, lage, smalle en brede uitvoeringen te koop en wegen aardig wat. Daarvoor vormen ze een solide en stevig bouwwerk dat flink wat gewicht kan dragen. De meeste keerwanden worden gemaakt van beton maar ook kunststof wordt toegepast.

Nuttige functie voor van alles

Keerwanden kunnen voor veel verschillend doeleinden gebruikt worden. Ze zijn op zichzelf al zwaar waardoor ze stevig zijn als ze eenmaal geplaatst zijn maar kunnen ook een behoorlijk gewicht aan zodat je er ook van alles op kunt bevestigen. Keerwanden kunnen in de tuin een nuttige maar ook een verfraaiende functie hebben. Als je ze gebruikt om bijvoorbeeld hoogteverschillen aan te brengen in de tuin dan geeft dit je tuin direct een ander uiterlijk. Keerwanden plaats je eenvoudig tegen elkaar aan zodat je er een lange rand mee kunt vormen.

Diverse toepassingen van keerwanden

Daarnaast kunnen de keerwanden ook gebruikt worden als een wand om een afscheiding te vormen langs bijvoorbeeld een oprit of een tuin maar ook bedrijfsmatig worden ze veel toegepast. Zeker als er op het terrein hoogteverschillen aanwezig zijn kunnen de keerwanden gebruikt worden om deze verschillen op te vangen en krijg je geen ongelijke gedeeltes die voor problemen zouden kunnen zorgen.